APDE
 
Associació Paretana D'Escacs
Jo escacs, i tú?
Ajuntament Parets del Vallès
Patrocina Ajuntament de Parets del Vallès
Portada
El Club
Escola d'Escacs 
Memorial F. Alsina 
Activitats
Articles
InformacióDiada de l'esportsCampionat Catalunya Equips Campionat Catalunya Edats (escolars) Festa Major Estiu


Diada de l'Esport Festa d'Entitats Escacs al Carrer / Escacs per a tothom

X Diada de l'esport 2010
CLOENDA D’ESCACS AL CARRER (DIADA DE L’ESPORT, 05.06.2010)
________________________________________

El passat dissabte dia 5, es va celebrar al Pavelló d’Esports de Parets del Vallès la cloenda de l’activitat organitzada por l’Associació Paretana d’Escacs (APDE), anomenada Escacs al carrer, que es va desenvolupar en dos dissabtes del mes de maig a la Plaça del Dr. Trueta (Eixample) i al parc de La Linera (Parets centre).

Prop d’un centenar de persones van participar en aquesta activitat, jugant partides amistoses amb els taulers de taula, el mural magnètic i les peces gegants. L’objectiu de l’activitat va ser la de apropar el “rei de jocs” a la població i difondre i promocionar la imatge del club i les seves activitats.

A la jornada de cloenda, es va realitzar un sorteig de set jocs d’escacs de diferents característiques. L’activitat va tenir la cobertura de Ràdio Parets i de Vallès Visió. Amb aquesta activitat es tanca formalment el curs, malgrat que les instal•lacions de Cal Jardiner restaran obertes fins  el 18 de juny. L’APDE ja està organitzant el torneig e Festa Major que es celebrarà a meitat de juliol.

Al mateix temps, informem que les classes del proper curs començaran el dia 1 d’octubre, deixant el mes de setembre per fer les inscripcions a l’horari habitual (divendres de 18 a 20 h) a la masia de Cal Jardiner.
Joaquín Fernández Amigo
Associació Paretana d’Escacs

 Pavelló d'Esports de Parets del Vallès
Av. Francesc Macià s/n