APDE
 
Associació Paretana D'Escacs
Jo escacs, i tú?
Ajuntament Parets del Vallès
Patrocina Ajuntament de Parets del Vallès
Portada
El Club
Escola d'Escacs 
Memorial F. Alsina 
Activitats
Articles
InformacióPortada
Calendari curs 2010 / 2011
 

DATA

ACTIVITAT

1 de octubre

Comienzo de curso 2010-11

1 de Octubre al 24 de Diciembre

Primer trimestre

2 de Enero   Sede Sala  la Cooperativa

Memorial Alsina --  1º Torneo de Reyes

11 de Enero al 31 de Marzo

Segundo Trimestre

Sábado  22 de Enero

           Fiesta Mayor de Invierno Can Bujotsa

  29 de Enero Sede Sala la Cooperativa

Fase Prèvia del Campionat de Catalunya d'Edats de 2011 a COMARQUES DEL VALLÈS ORIENTAL, OSONA I MARESME

Domingo 27 de Marzo

Torneo de  Primavera

1 de Abril al 1 de Julio

Tercer Trimestre Fin de Curso

Sábados 2-9 de Abril Parque de Larinera

Ajedrez   en la Calle

30 de Abril

Festa amb la Paretana

Sábado 21-28 Mayo Plaza Dr Trueta 

Ajedrez   en la Calle

Domingo 22 de Mayo Excursión

Salida a  Espulgas de francolí

Sábado 4 Junio

Díada Sport

            Domingo 3 de Julio

Fin de Curso y Concurso de Fidegua

           Domingo 10 de Julio

Torneo De Fiesta Mayor

Lunes 5 de Septiembre

Apertura del club

12 de Septiembre

Comienzo de curso 2011-12


 

ESCACS PER A TOTHOM

L’ASSOCIACIÓ PARETANA D’ESCACS (APDE) PARTICIPA ALS ACTES DE LA CALÇOTADA A LA FESTA MAJOR D’HIVERN 2011 DE PARETS  L’Associació Paretana d’Escacs va participar als actes de la Calçotada 2011 de la Festa Major d’Hivern de Parets del Vallès, amb l’organització de l’activitat  anomenada “Escacs per a tothom” en la que van participar unes 70 persones.

L’activitat es va desenvolupar dissabte passat dia 22 de gener d’11,30 a 13,30 h, va consistir en el muntatge d’un escacs amb peces gegants, un tauler mural magnètic i la celebració d’un torneig per a nens i nenes i partides entre adults. En aquest torneig es va jugar diverses partides ràpides a 5 minuts per bàndol, el guanaydor va ser l’Adrián Díaz (a la primera foto). L’acte va ser visitat pel regidor d’esport Sr. Sergi Mingote.

més info


XI MEMORIAL FRANCESC ALSINA - Diumenge 2 de gener 2011

El peruà Cristian Cruz guanya l'XI Trofeu d'escacs Memorial Francesc Alsina


Classificació total


Guanyadors M.Alsina i infantilEl mestre internacional peruà Cristian Cruz va guanyar el Trofeu d'escacs Memorial Francesc Alsina que va tenir lloc a les instal·lacions de la sala la Cooperativa de Parets aquest passat diumenge 2 de gener.
Enguany el Trofeu, que celebrava la seva onzena edició, va batre el rècord de participants amb 98 jugadors, una xifra que es pot considerar límit per a l'organització de la Paretana d'Escacs. Cal destacar que l'edició de l'any passat hi van participar una seixantena de jugadors d'escacs.

Un Trofeu Memorial Francesc Alsina que té un nivell altíssim com ho va demostrar el vencedor, Cristian Cruz, que a pesar de no ser el favorit, disposava d'un gran talent. Un jugador forma part de l'Escola d'Escacs de Barcelona.

En segona posició va acabar l'ucraïnès Viktor Moskalenko, també jugador de l'Escola d'Escacs de Barcelona, un altre mestre internacional que havia militat fa uns anys a la Paretana d'Escacs. En tercer lloc cal destacar Marc Ortega, del Club Escacs Montmeló, un mestre català en aquest esport. El primer paretà classificat de la classificació general va ser Carles Amat.

Com a novetat, en aquesta edició del torneig es va celebrar un campionat per als més joves en categories sub16, sub14 i sub12, amb una important participació de jugadors. Cal destacar que el millor local en sub16 va ser Ivan Alonso, en sub14 va ser Clàudia Amat i en sub12, Vicente Baltasar.

El president de la Paretana d'Escacs, Vicente Baltasar, remarcava la destacada participació de l'edició d'enguany i agraïa la presència del regidor d'esports de l'Ajuntament de Parets, Sergi Mingote, en l'entrega de premis.

Font: Rap107


XXX FESTA MAJOR ESTIU - Diumenge 11 juliol 2010

 
Classificació finalDIADA DE L'ESPORT - Dissabte 5 juny 2010

El passat dissabte dia 5, es va celebrar al Pavelló d’Esports de Parets del Vallès la cloenda de l’activitat organitzada por l’Associació Paretana d’Escacs (APDE), anomenada Escacs al carrer, que es va desenvolupar en dos dissabtes del mes de maig a la Plaça del Dr. Trueta (Eixample) i al parc de La Linera (Parets centre).

Més infoDivendres: Cal Jardiner

Pavelló d'Esports de Parets del Vallès
Av. Francesc Macià s/n